Thursday 24 March 2022

We will get relief from mouth ulcers !!!!!

Need relief from mouth ulcers



 வாய் புண்களை அனுபவித்தவர்களுக்கு இந்த நிலை ஏற்படுத்தும் அசௌகரியம் மற்றும் வலி தெரியும். சாப்பிடுவது சாத்தியமற்றது மற்றும் நீங்கள் உட்கொள்ள முயற்சிக்கும் சிறியது மிகவும் வேதனையுடன் குறைகிறது. ஊட்டச்சத்தின்மையுடன் சேர்ந்து வாய்க்குள் தோன்றும் இந்தப் புண்களில் மன அழுத்தத்துக்குப் பெரிய பங்கு உண்டு. வாய் புண்களின் சரியான காரணங்கள் நபருக்கு நபர் மாறுபடும். வாய் புண்களின் சில பொதுவான காரணங்கள் பின்வருமாறு:


உடலில் அத்தியாவசிய வைட்டமின்கள் மற்றும் தாதுக்கள் இல்லாதது (பி 12, துத்தநாகம், இரும்பு மற்றும் ஃபோலேட்).

வாயில் பாக்டீரியாவுக்கு பதில்.

எலுமிச்சை, அன்னாசிப்பழம், ஸ்ட்ராபெர்ரி அல்லது வேறு ஏதேனும் அமில உணவு போன்ற அமிலங்களைக் கொண்ட உணவுக்கு உணர்திறன்.

பசையம் சகிப்புத்தன்மை வாய் புண்கள் உருவாவதை தூண்டும்.

சோடியம் லாரில் சல்பேட் கொண்ட பற்பசை அல்லது மவுத்வாஷ் புண்களை உண்டாக்கும்.

இந்த நிலையில் இருந்து தற்காலிக நிவாரணம் அளிக்கும் பல மருந்துகள் மற்றும் மருந்துகள் சந்தையில் கிடைக்கின்றன. இருப்பினும், இந்த வழக்கமான வைத்தியம் எதுவும் வாய் புண்களுக்கு நிரந்தர சிகிச்சை அளிக்கவில்லை. இந்த விஷயத்தில் எளிய வீட்டு வைத்தியம் சிறப்பாக செயல்படுகிறது. வாய் புண்களுக்கான 12 வீட்டு வைத்தியங்களின் பட்டியல் இங்கே கொடுக்கப்பட்டுள்ளது, அவை ஒரு சிகிச்சையாக செயல்படலாம் மற்றும் நோயை முழுவதுமாக தடுக்க உதவுகின்றன.


1. தேன்

தேன் பல பயனுள்ள பண்புகளைக் கொண்டுள்ளது. இருப்பினும், வாய் புண்களுக்கு இது ஒரு சிறந்த சிகிச்சையாக இருக்கும் என்ற உண்மையை நீங்கள் அறியாமல் இருக்கலாம். புண்களின் மீது தேன் தடவி அப்படியே இருக்கட்டும். புண்கள் வாய்க்குள் இருப்பதால், உங்கள் உமிழ்நீருடன் தடவிய தேனை தற்செயலாக உட்கொள்ளலாம். இருப்பினும், ஒவ்வொரு சில மணிநேரங்களுக்குப் பிறகும் புண் புள்ளிகளுக்கு தேனைப் பயன்படுத்துவது அவசியம்.


தேன் ஆண்டிமைக்ரோபியல் பண்புகளைக் கொண்டுள்ளது மற்றும் திறந்த காயங்களை விரைவாக சரிசெய்ய உதவுகிறது. அல்சரைக் குறைப்பது மட்டுமின்றி, தேன் அந்தப் பகுதியை தொற்று நோய்களிலிருந்தும் பாதுகாக்கிறது.


2. பேக்கிங் சோடா பேஸ்ட்

சமையல் சோடா மற்றும் தண்ணீரை சம அளவு எடுத்துக் கொள்ளுங்கள். தடிமனான பேஸ்ட்டை உருவாக்க அவற்றை கலக்கவும். இந்த பேஸ்ட்டை வாய் புண் உள்ள இடத்தில் தடவி உலர விடவும். கலவை காய்ந்ததும், உங்கள் வாயை தண்ணீரில் துவைக்கவும், மேலும் வாய் கொப்பளிக்கவும். இதை ஒரு நாளைக்கு மூன்று முறை செய்ய வேண்டும்.


பேக்கிங் சோடா என்பது உண்மையில் சோடியம் பைகார்பனேட் எனப்படும் இரசாயன கலவை ஆகும். இந்த கலவை பல வீட்டு சுத்தம் தீர்வுகளில் பயன்படுத்தப்படுகிறது. இது வலியைக் கணிசமாகக் குறைக்கும் என்பதால், இது சிறந்த வாய்ப் புண்களைக் குணப்படுத்தும் ஒன்றாகவும் செயல்படுகிறது. பேக்கிங் சோடா அல்சரால் உருவாகும் அமிலத்தை நடுநிலையாக்குகிறது, இது இறுதியில் நிலைக்கு சிகிச்சையளிக்கிறது.


3. தேங்காய் எண்ணெய்

இந்தியாவின் பெரும்பாலான பகுதிகளில் தேங்காய் எண்ணெய் பல்வேறு வகையான நடவடிக்கைகளில் பயன்படுத்தப்படுகிறது. இருப்பினும், வாய் புண்கள் வரும்போது அதன் குணப்படுத்தும் பண்புகளை மிகச் சிலரே அறிந்திருக்கிறார்கள். புண்ணின் மேற்பரப்பில் சிறிது தேங்காய் எண்ணெயைத் தடவி, அப்படியே இருக்கட்டும். இரவு உறங்கும் போதும் இதனை தடவலாம். தேனைப் போலவே, தேங்காய் எண்ணெயிலும் ஆண்டிமைக்ரோபியல் பண்புகள் உள்ளன, அவை இயற்கையாகவே புண்களைக் குறைக்க உதவுகின்றன. அதே கலவை உங்கள் வாய் புண்களுக்கு அழற்சி எதிர்ப்பு மற்றும் வலி நிவாரணி சிகிச்சையாகவும் செயல்படுகிறது. எண்ணெய் தடவினால் வாய் புண்களால் ஏற்படும் வலி குறையும்.


4. உப்பு நீர்

ஒரு கிளாஸ் வெதுவெதுப்பான நீரில் ஒரு தேக்கரண்டி உப்பு கலக்கவும். இப்போது இந்த திரவத்தைப் பயன்படுத்தி நன்றாக வாய் கொப்பளிக்கவும். நீங்கள் செய்து முடித்ததும், உங்கள் வாயிலிருந்து உப்புச் சுவையை நீக்க, வெற்று நீரில் வாய் கொப்பளிக்கலாம். இந்த நடைமுறையைப் பயன்படுத்தி, வாய் புண்களின் போது நீங்கள் அனுபவிக்கும் சில வலி மற்றும் அசௌகரியங்களை நீங்கள் ஆற்றலாம். உப்பின் ஆண்டிசெப்டிக் பண்புகள் நன்கு அறியப்பட்டவை.


5. பற்பசை

வாய் புண்களுக்கு எதிராக எளிய பற்பசை உதவும் என்று யாருக்குத் தெரியும்? இருப்பினும், எந்தவொரு நல்ல பற்பசையிலும் ஆண்டிமைக்ரோபியல் பண்புகள் உள்ளன, அவை வாய் புண்களின் வீக்கம் மற்றும் வலியைக் குறைக்கும்.


Q-முனையைப் பயன்படுத்தி பற்பசையைப் பயன்படுத்துங்கள். முழு அல்சர் பகுதியையும் பற்பசையால் மூடுவதை உறுதி செய்யவும். பேஸ்ட்டை சில நிமிடங்களுக்கு அப்படியே வைத்து கழுவி விடவும். அல்சரில் இருந்து வெண்மை மறையும் வரை தினமும் பற்பசையை தடவிக்கொண்டே இருக்கலாம். இருப்பினும், அல்சருக்கு பற்பசையைப் பயன்படுத்துவது மிகவும் வேதனையாக இருக்கும். கற்றாழை ஜெல்லை அந்த இடத்தில் தடவுவதன் மூலம் இந்த வலியைப் போக்கலாம்.


6. ஆரஞ்சு சாறு

ஆரஞ்சு வைட்டமின் சி இன் சிறந்த மூலமாகும், இது வாய் புண்களைத் தடுக்கவும் உதவுகிறது. இருப்பினும், இந்த புண்களால் நீங்கள் பாதிக்கப்படும் போது முழு ஆரஞ்சு பழத்தை உட்கொள்வது கடினமாக இருக்கலாம். தினமும் இரண்டு கிளாஸ் புதிதாக பிழிந்த ஆரஞ்சு சாற்றை குடிப்பது வாய் புண்களுக்கு ஒரு சிறந்த சிகிச்சையாகும்.


                     - We will get relief from mouth ulcers -

Monday 21 March 2022

உங்கள் வாழ்க்கை உங்கள் கையில்!!!!

 







நீங்கள் உடல் எடையை குறைக்க விரும்பினால், நீங்கள் தனியாக இல்லை. இருப்பினும், நீங்கள் பல பெண்களைப் போல இருந்தால், எதிர்மறையான சுய-இமேஜ் மூலம் உங்கள் சொந்த முயற்சிகளை நீங்கள் நாசப்படுத்துகிறீர்கள். நீங்கள் கண்ணாடியில் பார்த்து, உங்களைப் பற்றியும் உங்கள் தோற்றத்தைப் பற்றியும் எதிர்மறையான எண்ணங்களைக் கொண்டிருக்கும்போது, ​​உங்கள் எடை இழப்பு மற்றும் உடற்பயிற்சி இலக்குகளை அடையாமல் உங்களைத் தடுத்துக் கொள்ளலாம்.


உங்களைப் பற்றிய உண்மையான படத்தைப் பெறுங்கள்

உட்கார்ந்து, உங்களைப் பற்றி நீங்கள் கொண்டிருந்த அனைத்து எதிர்மறை எண்ணங்களின் முழுமையான பட்டியலை எழுத நேரம் ஒதுக்குங்கள். நீங்கள் பலரைப் போல் இருந்தால், இது மிக நீண்ட பட்டியலாக இருக்கும்! நீங்கள் தோல்வியுற்றவராகவோ, கெட்டவராகவோ, சோம்பேறியாகவோ, ஊக்கமில்லாதவராகவோ, புத்திசாலித்தனமில்லாதவராகவோ அல்லது வேறு ஏதேனும் எதிர்மறையான குணாதிசயமாகவோ உணர்ந்தாலும், அனைத்தையும் எழுதுங்கள். இந்த பட்டியல் உங்களை ஊக்கப்படுத்த வேண்டாம். இவை உங்கள் எண்ணங்கள் மற்றும் பெரும்பாலும் பொய்யானவை.


அடுத்து, உங்களைப் பற்றி நீங்கள் நினைக்கும் அனைத்து நேர்மறையான விஷயங்களையும் பட்டியலிடுங்கள். எதிர்மறைப் பட்டியலை விட உங்கள் பட்டியல் நீளமாக இருக்கும் வரை உங்களை நேர்மறையாகக் கொண்டு வரச் செய்யுங்கள். நீங்களே நேர்மையாக இருங்கள். நீங்கள் உங்கள் மீது கடினமாக பழகியிருப்பதால், எதிர்மறைகளை விட நேர்மறைகளை கொண்டு வர உங்களுக்கு கடினமான நேரம் இருப்பதை நீங்கள் காணலாம். விட்டுவிடாதீர்கள் மற்றும் உங்கள் சிறந்த குணங்கள் அனைத்தையும் பட்டியலிடுவதை உறுதிப்படுத்திக் கொள்ளுங்கள்.


இறுதியாக, உங்கள் எதிர்மறைகளின் பட்டியலுக்குச் சென்று அவற்றை நேர்மறையாக மாற்றத் தொடங்குங்கள். நீங்கள் ஊக்கமளிக்கவில்லை என்று நீங்கள் எழுதியிருந்தால், "நான் உந்துதல் பெறுவேன்" என்று எதிர்க்கவும். எதிர்மறை பட்டியலை அகற்றவும். பட்டியலை எரித்து, தூக்கி எறிந்து, ஒரு ஹீலியம் பலூனில் பறக்க அனுப்பவும் அல்லது கிழித்து பறிக்கவும். உங்கள் சாத்தியக்கூறுகளின் பட்டியலை நீங்கள் அடிக்கடி பார்க்கும் இடத்தில் இடுகையிடவும், ஒரு நாளைக்கு ஒரு முறையாவது அதைப் படிக்கவும். காலப்போக்கில், இது உங்களை நோக்கி உங்கள் சிந்தனையை மறுபிரசுரம் செய்து வெற்றிக்கான மன சூழ்நிலையை உருவாக்கும்.





உங்கள் நேர்மறையான எதிர்காலத்தைக் காட்சிப்படுத்துங்கள்

உங்கள் திறன்களின் பட்டியலைப் பெற்றவுடன், நீங்கள் வெற்றிபெறும் போது உங்கள் வாழ்க்கையைப் போலவே காட்சிப்படுத்தவும். ஒவ்வொரு வெற்றியின் போதும் நீங்கள் எதைப் பார்ப்பீர்கள், உணருவீர்கள், கேட்பீர்கள், மணம் செய்வீர்கள், சுவைப்பீர்கள் என்பதற்கான மனப் படத்தை உருவாக்குங்கள். உங்கள் இலக்குகளை முடித்த பிறகு உங்களைப் பாருங்கள். ஒவ்வொரு நாளும் இதைச் செய்யுங்கள், உங்கள் இலக்குகளை அடைந்தவுடன் புதிய உங்களைப் பற்றி வலுவாக பிரதிபலிக்கவும்.

தினசரி பதிவு அறிக்கை

                                                             உங்கள் சாதனைகளின் பத்திரிகையை வைத்திருப்பது இறுதிப் படியாகும். நீங்கள் செய்யும் ஒவ்வொரு நேர்மறையான மாற்றமும் பதிவு செய்யப்பட வேண்டும். இந்த வழியில், நீங்கள் ஒரு பின்னடைவை அனுபவித்து, உங்கள் எதிர்மறையான சிந்தனைக்கு திரும்பத் தொடங்கும் போது, நீங்கள் என்ன செய்தீர்கள் என்பதைப் பார்க்க உங்கள் பத்திரிகையைப் பார்க்கவும். இது உங்கள் தோல்விகளை யதார்த்தமாகப் பார்க்க உதவும், எனவே அவை உங்கள் வெற்றிகளை முழுமையாக நிராகரிப்பதில் பனிப்பொழிவை ஏற்படுத்தாது. உங்கள் ஜர்னல் நேர்மறையாக இருப்பதையும், உங்கள் வெற்றிகள் மற்றும் நேர்மறையான மாற்றங்கள் அனைத்தையும் பிரதிபலிக்கிறது என்பதையும் உறுதிப்படுத்திக் கொள்ளுங்கள். உங்களுக்குப் பின்னடைவு ஏற்பட்டால், அதற்கான காரணங்கள், அதைப் பற்றி நீங்கள் எப்படி உணருகிறீர்கள், எதிர்காலத்தில் இதுபோன்ற தவறான செயல்களைத் தவிர்க்க நீங்கள் என்ன செய்வீர்கள் என்று எழுதுங்கள். உங்கள் பத்திரிகை உங்கள் தனிப்பட்ட ஆதரவு நெட்வொர்க்காக இருக்கட்டும், மேலும் உங்கள் இலக்குகளை மிக எளிதாக அடைவீர்கள்.

Friday 4 March 2022

How About Delicious!!!!

 These foods are the MOST delicious “comfort” foods you can eat.

                                

                                   The bread you see above is the most savory, delicious bread you can imagine. The crust is crispy, the inside is light and fluffy...

And it's 100%, Keto!

Every rich, buttery bite will make you completely forget that you’re on a diet.

Your kids will beg “Please just one more slice!”

And your coworkers will be shocked when you reveal that the bread in your sandwich is actually healthy!


                                   


                                  MOST “healthy” bread taste absolutely awful.


The ones you buy at the store are usually dry and crumbly - not like real bread at all.


My keto bread is fluffy and light and it doesn't fall apart. It tastes like real bread and it chews like real bread.


And the aroma when it comes out of the oven is divine.


Plus, my lasagna oozes with flavor and spices… Basil. Parsley. Fennel. Oregano. Thyme. Garlic. Fresh tomatoes. Two types of meat. So delicious!


And that’s not all - my new cookbook is packed with mouth-watering Keto recipes.


I personally developed each and every recipe, so I can promise you they’re absolutely delicious and easy to make.


                                           


  Buy you want                                                                                                                               


BEST BREAD RECEIPT BOOK.


ART IS OUR MENTAL HEALTH !!!!!!!

 The Love of Arts and Crafts Changed US !!!!!

We engaged ourselves in designing, drawing portraits, mural painting, and a lot more. Although this just a hobby to some, engaging myself in art is beneficial for me. In times when I experience anxiety and depression, painting allowed me to understand myself more. I tend to ask myself and examine what went wrong, what did I do wrong, and whether or not I responded ethically and morally. It was as if the paintbrush allowed me to dive into my inner being.
Every stroke that I make, the level of my anxiety decreases.

      



                                                        Here’s what usually happens when people want to learn to paint:

They choose a teacher from the thousands and thousands available. Join a course. Then they end up painting ONLY what the teacher paints, and ONLY the way (the style) the teacher paints.

So when they finish the course or workshop, they find they cannot create the subjects they want to create, nor are they equipped to paint those subjects the way they want to.

So they choose another teacher, hoping they can get a bit more info in how to achieve what they want. The same thing happens. They learn only what that teacher can paint, and how that teacher can do it.

None of this artists-to-be can ever create to their satisfaction, although some are content with their amateur or hobby-quality results and of these most don’t know the difference between that hobby quality and the vastly superior satisfaction and power of professional quality painting.

Perhaps ironically, but certainly true in practice, it is far easier to paint with advanced, professional techniques than it is with basic, hobby-quality techniques because you are using the right tool for the job. Unfortunately, many do not know this.

So basic paintings are produced all over the place, with those going on to also teach those basic techniques.

Poor knowledge = poor quality paintings = poor teaching = poor knowledge and so it goes, in a cycle.

Buying link

    



                                       There are two courses. What do these do?

Each of them teaches the 12 techniques. The artist learns them as they create sophisticated paintings.

It is very, very easy to learn. If you want to see how easy it is, please let me know and I’ll give you free access to a course, for a month or so, so you can live it and feel it for yourself.

The difference an artist feels, and experiences, in being able to use all 12 Techniques is the same as someone feels in composing sensational music or songs, compared with composing “Three Blind Mice”.

I have witnessed time and again people bursting into tears upon the realisation they can achieve magnificent works of art. 

There is no mystery. “Talent” is misleading and is often the scapegoat used to describe why some paint brilliantly and most don’t. Most don’t because they don’t have the technique toolkit to use.

It’s all about technique. Get the techniques, you can do it too. As an artist you don’t have time pressures as you do in music. Just take all the time you want. You can make mistakes and go over them, fix them, which you can’t in music, and you can have a break and come back to the work, which you can’t in music.

Creating sophisticated works of art is the easiest of all the arts.




                                                                                                                 

                 Advanced Oil Painting Techniques

Monday 7 February 2022

HONEY MUSHROOMS

 

If you want to eat, cook and taste !!!!!


They’re rich in fiber with very few calories. Perfect in a soup or served with barley, here are a few recipes for seasonal honey mushrooms.

It’s mushroom season! That’s why we’ve decided to provide you with three recipe ideas for our favorite variety of the season: honey mushrooms. 

They taste great sautéed, but you can use them in quite a few other recipes as well. With honey mushrooms, autumn always tastes better!

The characteristics of honey mushrooms

Called Chiodini or asparagus mushrooms in Italian, honey mushrooms consist of a cap and a long stem – which is sometimes too fibrous at the end like asparagus, so it needs to be removed. Honey mushrooms are ideal for sautéing, but they also go great with cherry tomatoes, sausage, polenta, potatoes, and pasta. 

Be careful, though: Mycologists recommend pre-boiling the mushrooms for at least 10 minutes to eliminate any risk of toxicity.

Prepping honey mushrooms

Cut the fibrous part at the base of the stem off and using a small knife, remove any leftover soil residue. Wash the mushrooms thoroughly under running water and dry them gently. Leave them to soak in water and baking soda for 10 minutes, changing the water often. Then boil for at least 10 minutes, eliminating any foam that appears on the surface using a slotted spoon.

Sautéed honey mushrooms

After prepping the honey mushrooms as indicated above, heat a pan with extra-virgin olive oil, a clove of garlic (chopped with the bitter inner green part removed), and some chopped red chili pepper over low heat. Add the mushrooms, turn the heat up slightly and sauté. Once cooked, turn off the heat. Season with salt, pepper, and plenty of chopped parsley.

3 more recipes with honey mushrooms

For a creamy vellutata soup made with lentils and honey mushrooms, first boil the lentils with celery, carrot, onion, and 1 bay leaf. After 10 minutes, add the mushrooms (either boiled or boiled and sautéed). Add salt and stir, setting aside a spoonful of lentils and mushrooms to decorate. Season with extra-virgin olive oil, rosemary, and red chili pepper. Don’t forget the naturally leavened bread crostini or the chopped walnuts!

To add some elegance to the usual chicken breast meal, just heat some extra-virgin olive oil in a pan with a clove of garlic (chopped with the bitter inner green bud removed) and red chili pepper. Add the chicken breast and let it brown on all sides. Then add the boiled mushrooms and continue as you would with the sauté above.

Who doesn’t love bruschetta? What would you say if we suggested adding sautéed mushrooms to a poached egg on top of toasted bread? Think of the soft yolk soaking into the crunchy bread with the flavor of forest mushrooms. In the dictionary, you’ll find this under the definition of “comfort food”!                                                                                                                                                                                                                                                                                           


                                                                                                                                                                                                                    Chicken with mushrooms will always be a classic that combines delicacy, taste and tradition. Some of our favorites? To name just a few: chicken escalope with mushrooms, roasted chicken breast with mushroom stuffing, stewed chicken bites with mushrooms and even fried chicken nuggets and mushrooms (it’s seriously delicious).

Chicken escalope with mushrooms

A great classic of the Italian tradition is chicken escalope with mushrooms! To make it, first beat the chicken breast slices with a meat tenderizer to flatten them, bread them in flour and cook in a pan with a knob of butter. Sauté for a couple of minutes on each side until golden-brown and then remove the chicken breasts from the pan and cover them with foil or a lid to keep warm. In the same pan, brown a clove of garlic in a little butter and add the mushrooms. Brown for about three minutes and adjust salt and pepper to taste. After removing the clove of garlic, add the chicken slices. Let the sauce cook with the chicken for a couple of minutes, then serve hot garnished with freshly chopped parsley to taste.

Chinese chicken and mushrooms

When we talk about chicken and mushrooms, we definitely can’t forget to include the traditional Chinese recipe for chicken with mushrooms and bamboo. This is a dish that is both delicate and creamy at the same time, which is why we love it so much – plus, it pairs perfectly with simple white rice as a side dish. So – shall we try to make it? To start, first soak dried shiitake mushrooms in cold water for 30 minutes. Once ready, squeeze the mushrooms of their excess liquid and dice finely. Then julienne 1 carrot and 1 onion into thin strips. Now, for the chicken: First cut the chicken breast into even cubes and brown them in a pan with green onion and chopped ginger. After five minutes, add some vegetable stock (about 2 cups), a few tablespoons of soy sauce and a pinch of sugar. Let the sauce cook, stirring often. After a few minutes, add the carrot, mushroom, bamboo and a teaspoon of cornstarch. Cook until the desired consistency is reached and serve hot with a little white rice on the side.

Roasted chicken with mushroom stuffing

An interesting and never taken-for-granted way to serve chicken with mushrooms is to use the mushrooms for a delightfully tasty filling for stuffing the chicken! To do this, we recommend buying a bone-in whole chicken from the butcher, so you can fill it with the mushroom stuffing and tie it with kitchen twine to cook inside. Make the filling by browning the mushrooms and some sausage (casings removed) in a saucepan with 1 clove of garlic (minced), ground pepper and a veil of olive oil. For the side, roast some potatoes alongside the chicken. If you’re using chicken breasts, just make sure to wet the surface with broth from time to time to keep it from drying out.

Chicken meatballs with mushrooms

A delicious, more unconventional recipe for chicken with mushrooms is chicken meatballs with mushrooms. Make the meatballs using minced (cooked) chicken meat, mushrooms (sautéed and chopped), torn bread soaked in milk, cheese, egg and a pinch of salt. Bread the meatballs in flour and brown them gently in a pan over medium heat.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       


                          

 If you want to eat, cook and taste OK  !!!!!!

Monday 29 November 2021

The glory of honey



The wonderful benefits of honey......!!!!!!   
   




 
The Lord says to the bees you in the mountains and in the trees Set up nests of their  Feed yourself in the flowers of all kinds of and in the easy ways that your Lord shows The feeling that you have condensed into your cocoon A drink of various colors comes out of its stomach There is an incurable cure for humans There is certainly a proof in this that there is evidence for people in flowers and fruits The glucose in bees' food is absorbed by bees.

 Honey bees are fab flyers. They fly at a speed of around 25km per hour and beat their wings 200 times per second!
     Each bee has 170 odorant receptors, which means they have one serious sense of smell! They use this to communicate within the hive and to recognize different types of flowers when looking for food.
       The average worker bee lives for just five to six weeks. During this time, she’ll produce around a twelfth of a teaspoon of honey.



    Raw honey has been used as a folk remedy throughout history and has a variety of health benefits and medical uses. It’s even used in some hospitals as a treatment for wounds. Many of these health benefits are specific to raw, or unpasteurized, honey.

Most of the honey you find in grocery stores is pasteurized. The high heat kills unwanted yeast, can improve the color and texture, removes any crystallization, and extends the shelf life. Many of the beneficial nutrients are also destroyed in the process.

If you’re interested in trying raw honey, buy it from a trusted local producer. Here are some health benefits raw honey has to offer:


1. A good source of antioxidants
Raw honey contains an array of plant chemicals that act as antioxidants. Some types of honey have as many antioxidants as fruits and vegetables. Antioxidants help to protect your body from cell damage due to free radicals.

Free radicals contribute to the aging process and may also contribute to the development of chronic diseases such as cancer and heart disease. Research shows that antioxidant compounds in honey called polyphenols may play a role in preventing heart disease.


2. Antibacterial and antifungal properties
Research has shown that raw honey can kill unwanted bacteria and fungus. It naturally contains hydrogen peroxide, an antiseptic. Its effectiveness as an antibacterial or antifungal varies depending on the honey, but it’s clearly more than a folk remedy for these kinds of infections.


3. Heal wounds
Manuka honey is used in medical settings to treat wounds because it’s been found to be an effective germ killer and also aids in tissue regeneration.

Studies show that Manuka honey can boost healing time and reduce infection. Keep in mind that the honey used in hospital settings is medical grade, meaning it’s inspected and sterile. It’s not a good idea to treat cuts with honey you buy from a store.

4. Phytonutrient powerhouse
Phytonutrients are compounds found in plants that help protect the plant from harm. For example, some keep insects away or shield the plant from ultraviolet radiation.

The phytonutrients in honey are responsible for its antioxidant properties, as well as its antibacterial and antifungal power. They’re also thought to be the reason raw honey has shown immune-boosting and anticancer benefits. Heavy processing destroys these valuable nutrients.

5. Help for digestive issues
Honey is sometimes used to treat digestive issues such as diarrhea, though there isn’t much research to show that it works. It’s proven to be effective as a treatment for Helicobacter pylori (H. pylori) bacteria, though, a common cause of stomach ulcers.

It’s also a potent prebiotic, meaning it nourishes the good bacteria that live in the intestines, which are crucial not only for digestion but overall health.


6. Soothe a sore throat
Have a cold? Try a spoonful of honey. Honey is an old sore throat remedy. Add it to hot tea with lemon when a cold virus hits you.

It also works as a cough suppressant. Research has suggested that honey is as effective as dextromethorphan, a common ingredient in over-the-counter cough medication. Just take one or two teaspoonfuls, straight.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

       

Fights cough and throat infection

During winters and monsoons, one is prone to contracting cough and sore throat. Honey is considered a natural cure for respiratory infections. It has antimicrobial and antioxidant properties that can fight against cough.


Helps lose weight

Since honey is a natural sweetener, you can sugar with honey. Honey has amino acids, mineral and vitamins that help in absorption of cholesterol and fat, thereby preventing weight gain. Drink a mixture of honey and warm water as soon as you wake up in the morning on empty stomach for best results. It helps you remain energised and alkalised.


Skin becomes clean and clear

Owing to its antibacterial properties it helps to keep the skin clean and clear. When mixed with lemon, the mixture helps in purifying blood and increases the production of blood cells.


Boosts immune system

Organic or raw honey has great amounts of minerals, enzymes and vitamins that ensure protection against bacteria. Being a strong antioxidant, honey also helps fight free radicals in the body.


Improves digestion

When honey is dissolved in water, it helps in indigestion (acidic or upset stomach) by easing the passage of food. It also helps to neutralize gases produced in the body.


Soothes allergies

Warm water with honey keeps you hydrated, especially when you take the combination at least three times a day. It is not a cure for your allergies, but it will reduce the allergic symptoms and help you relax.

                      - THE GLORY OF HONEY -                                              

Friday 15 October 2021

🎉🌹Eat to live Do not live to eat!!!!

                                                                                                                                      Eat to live Do not live to eat!!!!                                                                                                                                                                                      

 
         


   
                                            What we eat has a direct influence on our daily health. According to scientists, 1 in 5 deaths are linked to a poor diet. In addition to influencing our life expectancy, a good diet also protects us against certain cancers or cardiovascular diseases.                



                    Garlic is undoubtedly a good food for you. People with hypertension are encouraged to consume garlic. This food is beneficial for the heart and blood circulation. Studies have even shown that garlic helps lower blood pressure.

                    Easy to integrate into your diet, garlic, combine shallot, adds flavor to all of your dishes in no time at all.    

                 


                       

 Eat Eggs for Breakfast


While breakfast is often thought of as the most important meal of the day, it’s also important to keep track of what you’re eating. Research suggests eating eggs instead of a  grain-based breakfast can help you reduce your calorie intake for the next 36 hours. It also helps reduce your weight and body fat. Of course, not everyone wants to eat eggs. As long as you can eat a breakfast that’s high  
 in protein,  you’re good.                                                                                        


            

                     Drink Water, Especially Before Meals

Drinking good amounts of water is necessary to ensure you remain hydrated. It’s also important for your overall health as well. The added advantage of drinking water is that it can help you lose weight.  It doesn’t, however, mean you just gulp down gallons of water. Instead, you should drink water before your meals. A study showed drinking half a gallon of water about 30 minutes before eating will help you eat fewer calories. Results of the study also showed participants lost around 44%  more weight than those who didn’t drink water.                                                           


                                                      

Beans

All kinds of beans. Beans are considered among the healthiest legumes to consume, and its black edition is the healthiest of all amongst all kinds of food. Black beans are thrice as rich in fiber as its counterparts in the bean family.

Beans, in general, have triple the amount of fiber in them than oats, which is truly surprising considering how rich oats are in the previously mentioned. The fiber helps reduce the chances of congestion and high blood pressure by up to half, therefore making beans a food you can most definitely enjoy without worrying about any cardiovascular complications.                   


              


           

 Drink Coffee

 Do you love coffee? Here’s another reason to have more! Coffee comes packed with antioxidants that have various health benefits.  More importantly, research has shown caffeine in coffee can improve your metabolism by 11%.  It can also increase the rate at which you burn fat by 30%. Of course,  it’s best to keep your coffee black,  and not add sugar or other additives.                                               

                    Losing weight isn’t easy. It takes quite a lot of hard work and discipline.                                                                        

 Eat to live Do not live to eat!!!! 

Eat to live Do not live to eat!!!! 


  ஆரோக்கியமான வாழ்க்கை முறை 6 குறிப்புகள் www.lankanvoice.lk   வியாழன், மார்ச் 10, 2022   நல்ல உடல் ஆரோக்கியத்திற்காக, நமக்கு 40க்கும் அதிகம...